U KONJICU NAPADNUT KOMBI EKIPE BHRT-a

Nepoznata grupa napadača sinoć je u Konjicu napala ekipu BHRT-a koja se vraćala iz Širokog Brijega sa utakmice fudbalske Premijer lige Široki Brijeg– Sloboda, piše BHRT. U ovom incidentu povrijeđen je vozač, a na kombiju tv ekipe je pričinjena materijalna šteta. “Noćas oko 23:50 u ulici Kolonija u Konjicu grupa od petnestak maskiranih mladića, odjevenih […]

U KONJICU NAPADNUT KOMBI EKIPE BHRT-a

Nepoznata grupa napadača sinoć je u Konjicu napala ekipu BHRT-a koja se vraćala iz Širokog Brijega sa utakmice fudbalske Premijer lige Široki Brijeg– Sloboda, piše BHRT.

U ovom incidentu povrijeđen je vozač, a na kombiju tv ekipe je pričinjena materijalna šteta.

“Noćas oko 23:50 u ulici Kolonija u Konjicu grupa od petnestak maskiranih mladića, odjevenih u crvene majice s povezima preko glave napali su ekipu BHRT-a. U incidentu je povrijeđen vozač, a na kombiju su polomljena stakla i pričinjena je znatna materijalna šteta. Vozač je uspio pobjeći u prostorije PS Konjic”, izjavio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Ekipa BHRT-a je napad prijavila Policijskoj upravi (PU) Konjic, čiji su službenici napravili uviđaj i trenutno rade na otkrivanju počinitelja ovog incidenta, saopćeno je iz MUP-a HNK.

N1

About The Author