SIGNAL KANALA 9 PUŠTA SE VEČERAS

Kao što je najavila, da će prekinuti štrajk kada se bude sastala  Direktorica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović danas je poslije sastanka sa predstavnicama ministarstava kulture i telekomunikacija REM-a i ETV-a, izjavila da prekida štrajk glađu i da će večeras pustiti signal ove televizije. Sastanak je, kako je rekla, protekao u konstruktivnoj atmosferi. Njemu su […]

SIGNAL KANALA 9 PUŠTA SE VEČERAS

Kao što je najavila, da će prekinuti štrajk kada se bude sastala  Direktorica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović danas je poslije sastanka sa predstavnicama ministarstava kulture i telekomunikacija REM-a i ETV-a, izjavila da prekida štrajk glađu i da će večeras pustiti signal ove televizije.

Sastanak je, kako je rekla, protekao u konstruktivnoj atmosferi. Njemu su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović, pomoćnice ministra Slavica Trifunović i Irini Reljin, čelni ljudi stručnih službi Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i REM-a, kao i v.d. direktor ETV-a Branko Gogić.

Maja Pavlović je, kaže za UNS, na sastanku iznijela probleme sa kojima se suočavaju lokalni i regionalni mediji, jer nemaju osnovne preduslove da izađu na tržište.

Ona je istakla da su predstavnici ministarstava, REM-a i ETV-a saglasni da postoje ozbiljni problemi koje treba što hitnije riješiti i da im je žao što su procedure u Srbiji spore.

Ona je, kako kaže za UNS, jučer poslala ministarki pravde Neli Kuburović molbu za sastanak, na kom bi joj iznijela probleme koji u medijskoj sferi postoje kao posljedica neefikasnog rada sudstva.

cenzolovka.rs

About The Author