SEEMO OSUĐUJE NAPAD U LJUBLJANI

U ponedjeljak, 1.2.2016. oko 3 sata ujutro, neidentificirani napadači su podmetnuli vatru pod reportažna kola kojim se služi privatna TV postaja POP TV- PRO PLUS. Incident se dogodio upravo ispred kompanije u Kranjčevoj ulici. Vatra je ugašena i prije dolaska vatrogasaca, a policija je izdala priopćenje u kojem kaže da je istraga povodom tog slučaja […]

SEEMO OSUĐUJE NAPAD U LJUBLJANI

U ponedjeljak, 1.2.2016. oko 3 sata ujutro, neidentificirani napadači su podmetnuli vatru pod reportažna kola kojim se služi privatna TV postaja POP TV- PRO PLUS. Incident se dogodio upravo ispred kompanije u Kranjčevoj ulici.

Vatra je ugašena i prije dolaska vatrogasaca, a policija je izdala priopćenje u kojem kaže da je istraga povodom tog slučaja otvorena.

“Posljednjih smo godina vidjeli nekoliko sličnih napada na medijske kompanije i novinare; zapaljeni su automobili u Crnoj Gori i Bugarskoj. Da se tako nešto događa i u Sloveniji je alarmantno. Takva vrsta pritiska na novinare ima utjecaja i dovodi do samocenzure”, rekao je Oliver Vujović, glavni tajnik SEEMO-a.

hnd.hr

About The Author