OBILJEŽENA 19. GODIŠNJICA UBOJSTVA SLAVKA ĆURUVIJE

Godišnjica ubojstva novinara, vlasnika i urednika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije obilježena je jučer polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u prolazu u kome je ubijen ispred zgrade u kojoj je živio u Beogradu.   Gotovo dvije decenije su jako dug vremenski period kad se čeka zvanično otkrivanje istine i zadovoljenje pravde, ali i jako kratko vrijeme […]

OBILJEŽENA 19. GODIŠNJICA UBOJSTVA SLAVKA ĆURUVIJE

Godišnjica ubojstva novinara, vlasnika i urednika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije obilježena je jučer polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u prolazu u kome je ubijen ispred zgrade u kojoj je živio u Beogradu.  

Gotovo dvije decenije su jako dug vremenski period kad se čeka zvanično otkrivanje istine i zadovoljenje pravde, ali i jako kratko vrijeme da bi tek tako zaboravili prošlost, izjavio je predsjednik NUNS Slaviša Lekić, prilikom obilježavanja 19. godišnjice ubojstva novinara Slavka Ćuruvije i ocijenio da Srbija „nije ni pravna, ni pravedna“.

Suđenje za ubojstvo novinara Slavka Ćuruvije počelo je 1. juna 2015. godine, a optuženi su bivši načelnik resora Državne bezbednosti Srbije Radomir Marković, načelnik beogradskg centra DB-a Milan Radonjić, glavni obavještajni inspektor u Drugoj upravi DB-a Ratko Romić i pripadnik rezervnog sastava tog resora Miroslav Kurak.

cenzolovka.rs/RSE

About The Author