“KRVNI DELIKTI” FTV, NOVE EPIZODE

Nova sezona serijala počinje s emitiranjem

“KRVNI DELIKTI” FTV, NOVE EPIZODE

Pred gledateljima u BiH su nove epizode dokumentarnog serijala Federalne TV, Krvni delikti” koji prikazuje ogoljelu realnost, donosi suočavanje sa ubicama I surovom stvarnošću. Ekipa Krvnih delikata slikom vas vodi u Zenicu, Foču, Tuzlu, u Beograd, Suboticu, Bijeljinu, Sanski Most, te brojne druge gradove i nedostupne vrleti u kojima su ubistva počinjena. U prvoj epizodi nastavka čut ćete jeziva svjedočenja o monstruozom mučenju I ubistvu djeteta od tri I po godine.

Općenito, serijal je ispunjen eksluzivnim ispovijestima, snimcima koji do sada nisu viđeni, svjedočenjima koja kazuju da je kod nekih fitilj itekako kratak, informacijama koje upozoravaju da je negdje sistem bio spor, objašnjava koliko je mentalno zdravlje bitno. U produkciji su nove epizode serijala u kojem žena svjedoči zašto je ubila sa nešto više od 20 godina, kanibal kazuje da su ga “džini obuzeli, silovatelj i ubica, koji je zatvor izbjegavao devet godina, vraća se na mjesto zločina…

 Autorka serijala je Elma Kazagić, novinarsku ekipu istražitelja čine Gordana Antonić i Ahmed Bradarić. Producent Krvnih delikata je Edin Lonić. .”Naporno smo radili, ali sam sigurna da će nas, sve skupa, ovaj serijal podstaći da ubuduće bolje gledamo, da ne zanemarujemo intuiciju, da reagiramo, barem tamo gdje postoje sumnje i gdje za reakciju ima prostora” ističe autorka Elma Kazagić. Nastavak serijala gledate sutra, 25.februara, od 20.10.

About The Author