BANJA LUKA: Protest novinara zbog napada na Vladimira Kovačevića

U Banjoj Luci za sutra je najavljeno protestno okupljanje novinara, jer su prošla dva mjeseca, a još nije otkriven motiv i nalogodavci napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića. Protestno okupljanje najavio je banjalučki Klub novinara. Vladimir Kovačević je fizički napadnut u Banjoj Luci 26. augusta. Pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, ispred zgrade u kojoj […]

BANJA LUKA: Protest novinara zbog napada na Vladimira Kovačevića

U Banjoj Luci za sutra je najavljeno protestno okupljanje novinara, jer su prošla dva mjeseca, a još nije otkriven motiv i nalogodavci napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Protestno okupljanje najavio je banjalučki Klub novinara.

Vladimir Kovačević je fizički napadnut u Banjoj Luci 26. augusta. Pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, ispred zgrade u kojoj stanuje. Iz policije RS su ranije saopćili da će biti raspisana potjernica za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno s bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva Kovačevića.

Zbog istrage koja je u toku, kako su naveli, ne mogu iznositi više detalja.

“Dok se ne uhapsi drugi napadač, ne otkriju nalogodavci i motiv ovog brutalnog napada i dok cijeli slučaj ne dobije pravičan sudski epilog, Klub novinara neće smatrati da je ovaj slučaj završen”, naveli su ranije iz Kluba novinara Banja Luka.

RSE

About The Author