ALISA MAHMUTOVIĆ AMERU TIKVEŠI: HVALA NA OBJEKTIVNOSTI, ALI…

IZDVAJAMO

Jer, oprostite, ja sam danas najveća kurva, bezbožnica, maćeha… I sva ženska udruženja šute, i svi objektivni mediji šute… Ili je to samo naša domaća mizoginija koju zapravo niko ni ne primjećuje. Bit će da je tako.

ALISA MAHMUTOVIĆ AMERU TIKVEŠI: HVALA NA OBJEKTIVNOSTI, ALI…

Poštovani gospodine Tikveša, slažem se s Vama u većini izrečenog. Također, odluku Slobodne Bosne smatram ispravnom – djecu je “neko” prozvao. Sigurno znam da niko od nas – MUP, Tužilaštvo, Dubravko,  Mahirov drug i ja – nije nikoga imenovao. Provjerite! Prozivali su se međusobno na fb. profilima. Mene jedino zanima kako to da je ista odluka Slobodne Bosne, npr., izostala kada se radi o meni? Jer, oprostite, ja sam danas najveća kurva, bezbožnica, maćeha… I sva ženska udruženja šute, i svi objektivni mediji šute… Ili je to samo naša domaća mizoginija koju zapravo niko ni ne primjećuje. Bit će da je tako.

Hvala Vam na objektivnom osvrtu. Samo mi ozbiljno radimo, a stvaranje fondacije, kako smo je zamislili, zahtijeva rad dan i noć. I pored žalovanja, koje mi začine ovim stalnim prozivanjem nakon istupa Mahirovog biološkog oca (znam da ova kultura tu sintagmu prezire), napravili smo do sada velike stvari.

About The Author