NAPAD NA PREDSJEDNIKA HND-A SAŠU LEKOVIĆA

Predsjedniku Hrvatskog novinarskog društva Saši Lekoviću na autoputu Bregana – Lipovac otkazao je automobil. Pregledom automobila ustanovljeno je da je nepoznati počinitelj sabotirao automobil – na prednjem desnom kotaču prepilio je dva vijka, ne bi li tijekom vožnje oni pukli i prouzročili kobnu nesreću za Lekovića i druge osobe. Leković je automobil uspio zaustaviti u […]

NAPAD NA PREDSJEDNIKA HND-A SAŠU LEKOVIĆA

Predsjedniku Hrvatskog novinarskog društva Saši Lekoviću na autoputu Bregana – Lipovac otkazao je automobil. Pregledom automobila ustanovljeno je da je nepoznati počinitelj sabotirao automobil – na prednjem desnom kotaču prepilio je dva vijka, ne bi li tijekom vožnje oni pukli i prouzročili kobnu nesreću za Lekovića i druge osobe.

Leković je automobil uspio zaustaviti u zaustavnoj traci autoceste nakon čega ga je odvukao kod mehaničara koji je utvrdio što je uzrokovalo nezgodu. Informaciju o sabotaži Leković je objavio na svom Facebook profilu.

Podsjetimo da je Saša Leković izložen stalnim prijetnjama već godinu i pol dana, otkako je postao predsjednik Hrvatskog novinarskog društva. Posljednji puta Leković je bio spomenut i u pismu kojeg je prije desetak dana zaprimila Sandra Bartolović, novinarka Forum.tm, na kojemu je stajao potpis ‘Ustaške zmije’. Nekoliko dana prije toga, Leković je bio spomenut i u prijetećem pismu kojeg je primila ravnateljica Hine Branka Gabrijela Valentić, koje je bilo potpisano sa ‘Jedan HOS-ovac’.

Više na hnd.hr

About The Author