MeVee: NOVA APLIKACIJA ZA IZVJEŠTAVANJE UŽIVO

MeVee se pridružuje rastućem tržištu aplikacija za izvještavanje uživo kakve su već poznate Periscope, Meerkat i Facebook Mentions, koje su se dosad pokazale kao veoma korisne u kriznim situacijama kao što su izbjeglička kriza ili napadi u Parizu. Video materijal načinjen ovom aplikacijom bit će automatski snimljen, tako da je korisnicima omogućeno da ga ponovo […]

MeVee: NOVA APLIKACIJA ZA IZVJEŠTAVANJE UŽIVO

MeVee se pridružuje rastućem tržištu aplikacija za izvještavanje uživo kakve su već poznate Periscope, Meerkat i Facebook Mentions, koje su se dosad pokazale kao veoma korisne u kriznim situacijama kao što su izbjeglička kriza ili napadi u Parizu.

Video materijal načinjen ovom aplikacijom bit će automatski snimljen, tako da je korisnicima omogućeno da ga ponovo iskoriste ukoliko im kasnije bude potreban.


Kao i druge društvene platforme, i MeVee dopušta praćenje drugih korisnika i privlačenje pažnje na svoj profil putem pozitivne interakcije sa publikom, kao i brojem likeova za objavljeni sadržaj. Komentari su trenutno organičeni na 25 znakova, iako se uskoro očekuje povećanje tog broja.

Aplikacija je trenutno dostupna za iOS uređaje i besplatna je za korištenje.

Više na dijalog.net

About The Author