(V)LAŽNE VIJESTI: Novu generaciju chemtrailsa Amerikanci će prvo isprobati iznad Bosne i Hercegovine

To je istovremeno i svojevrsno izvinjenje zbog HAARP-a, pod čijim su djelovanjem propali Aluminij, sarajevski zdravstveni sistem i Rafinerija nafte Brod

(V)LAŽNE VIJESTI: Novu generaciju chemtrailsa Amerikanci će prvo isprobati iznad Bosne i Hercegovine
Foto: The Buffalo News

Lijepe vijesti stižu nam ovih dana iz Washingtona. Kako saznaje agencija Fake & Spin, novu, usavršenu verziju chemtrailsa Amerika će prvo isprobati iznad neba Bosne i Hercegovine. Kao što svi znaju, chemtrailsi su oni kondenzovani tragovi koji ostaju iza aviona dok lete na visinama većim od sedam tisuća metara. Do sada je na njih bilo mnogo neosnovanih povika, da Amerikanci u krila letjelica sipaju Lexilium, Apaurin, čak i Andol 500 C, te tako vladaju planetom, ali rad na novoj generaciji bio je potpuno transparentan, uz prisustvo vodećih stručnjaka UN-a, i to iz Rusije i Kine.

Osnovne karakteristike nove generacije chemtrailsa nude mnogo povoda za ponos i radost stanovništvu cijele Bosne i Hercegovine. Usavršena jedinjenja pružaju još neispitanu mogućnost da ljudima sa izuzetnim energetskim potencijalima na potiljku izraste treće uho, što će strahovito unaprijediti njihovo čulo sluha. Sluh bi bio tako unaprijeđen da bi u izvjesnim situacijama mogao uspješno da im mijenja intelekt. U početnim fazama, chemtrailsi će se puštati samo iznad većih centara – Sarajeva, Banje Luke i Mostara, ali piloti za sada imaju strogu naredbu da zbog gustine i kakvoće stanovništva, u prvim preletima zaobilaze Poljine, Laktaše i Iliće. To je, kako saznaje naša agilna agencija, urađeno poslije direktnog pritiska Donalda Trumpa, koji je uvijek bio naklonjen perspektivnoj zemlji u srcu Balkana.

Pojedini vojni analitičari smatraju da je ovaj neočekivani hemijski dar s neba zapravo svojevrsno izvinjenje Amerikanaca Bosancima i Hercegovcima. Kao što je poznato, usavršavajući dosadašnje verzije zloglasnog HAARP-a, najmoćnija zemlja svijeta i te je eksperimente vršila iznad našeg podneblja, zbog čega je – usljed loše obučenog znanstvenog kadra i nevještog upravljanja domaćih snaga – prvo propalo sarajevsko zdravstvo, a nakon njega su se, kao lego kocke sunovratili još i mostarski Aluminij te Rafinerija nafte Brod.

– Vijeće ministara i naša država u potpunosti spremno dočekuju novu generaciju chemtrailsa – izjavio je Denis Zvizdić, premijer Bosne i Hercegovine u periodu od 2014. do 2026. Zvizdićev optimizam dijele i drugi vodeći političari zemlje domaćina chemtrailsima. Tako su članovi Predsjedništva BiH, Mirko Šarović, Željko Komšić i Šefik Džaferović poslali telegram dobrodošlice novom projektu i pozvali Donalda Trumpa da posjeti Bosnu dok još traju eksperimenti. Jedinu skepsu za sada izražavaju rijetka udruženja otorinolaringologa u Bosni i Hercegovini, koji smatraju da treće uho nikada neće doseći popularnost trećeg oka, kao i ambasador Rusije u našoj zemlji Petar Ivancov. Gospodin Ivancov smatra da Rusi imaju moderniju verziju chemtrailsa i da BiH bez prethodnih konsultacija s Rusijom srlja u neizvjesni dogovor s Amerikom.

Redovito ćemo vas informirati o daljem razvoju događaja povodom ovog uzbudljivog projekta.

    (Ovaj tekst je optimistično-satiričnog karaktera)

About The Author