U BANJA LUCI BRUTALNO PREBIJEN NOVINAR VLADIMIR KOVAČEVIĆ

Novinar BN televizije Vladimir Kovačević sinoć je teško pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, prenose Nezavisne. Kako je kazao, njega su napala dva muškarca i pretukla ga teleskopskim palicama. Kovačević je dao izjavu u policiji i medicinski je zbrinut. Uređivački kolegijum BN TV najoštrije osuđuje ovaj napad i zahtejava od MUP RS da što prije reaguje […]

U BANJA LUCI BRUTALNO PREBIJEN NOVINAR VLADIMIR KOVAČEVIĆ

Novinar BN televizije Vladimir Kovačević sinoć je teško pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, prenose Nezavisne.

Kako je kazao, njega su napala dva muškarca i pretukla ga teleskopskim palicama. Kovačević je dao izjavu u policiji i medicinski je zbrinut.

Uređivački kolegijum BN TV najoštrije osuđuje ovaj napad i zahtejava od MUP RS da što prije reaguje i nađe počinice ovog gnusnog napada na našeg novinara.

Takođe, uređivački kolegijum BN TV podsjeća da se već duže vrijeme u određenim političkim krugovima pravi hajka na novinare naše kuće.

“Zbog toga upozoravamo MUP RS da što prije obezbijedie slobodu rada i kretanja kako našim tako i ostalim novinarima. U protivnom ćemo biti primorani da sami preduzmemo korake na zaštiti naših ljudi”, poručio je uređivački kolegijum RTV BN.

Vladimir Kovacevic@corbapas

Prije 20 minuta su me dok sam se vraćao sa posla dva momka zaskočila i namlatila šipkama na razvlačenje.

About The Author