RASPISAN KONKURS ZA NAJBOLJU STUDENTSKU PRIČU O USLOVIMA RADA U MEDIJIMA

Sindikat medija Crne Gore (SMCG) i Evropska federacija novinara (EFJ), povodom Dana novinara Crne Gore, raspisuju konkurs za najbolju priču studenata o radnim pravima zaposlenih u medijima u Crnoj Gori. Pravo učešća imaju studentkinje i studenti novinarstva, medijskih studija i novinarstva i komunikologije i medija sa državnog i privatnih univetziteta u Crnoj Gori, uz dostavljanje […]

RASPISAN KONKURS ZA NAJBOLJU STUDENTSKU PRIČU O USLOVIMA RADA U MEDIJIMA
Foto: www.360gsp.com

Sindikat medija Crne Gore (SMCG) i Evropska federacija novinara (EFJ), povodom Dana novinara Crne Gore, raspisuju konkurs za najbolju priču studenata o radnim pravima zaposlenih u medijima u Crnoj Gori.

Pravo učešća imaju studentkinje i studenti novinarstva, medijskih studija i novinarstva i komunikologije i medija sa državnog i privatnih univetziteta u Crnoj Gori, uz dostavljanje dokaza o studentskom stutusu (potvrda sa fakulteta) i nazivu odsjeka.

Odluku o najboljem radu će donijeti tročlani stručni žiri sastavljen od predstavnika Sindikata medija, Evropske federacije novinara i novinarske zajednice.

Pobjednički rad biće nagrađen sa 200 eura i objavljen na web stranici Sindikata medija Crne Gore.

Radovi se mogu dostavljati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 01. marta 2019. godine. Prijave koje pristignu nakon roka ili budu nepotpune neće se razmatrati.

Konkurs se realizuje uz finansijsku podršku Evropske unije i UNESCO-a.

sindikatmedija.me

About The Author