POČELE PRIJAVE ZA N1 LJETNU NOVINARSKU RADIONICU

N1 ljetnja novinarska radionica je projekt osmišljen kako bi mladim, ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji. N1 televizija poziva studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u ljetnoj novinarskoj radionici. Cilj […]

POČELE PRIJAVE ZA N1 LJETNU NOVINARSKU RADIONICU

N1 ljetnja novinarska radionica je projekt osmišljen kako bi mladim, ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.

N1 televizija poziva studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u ljetnoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice je da iskusni novinari TV N1 pripreme studente i novinare za rad na televiziji, da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Da ih upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talent za pisanje i izražavanje.

Radionica će trajati šest nedelja. Za najbolje polaznike obezbjeđena je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresovani da pohađate ovu radionicu, prijavite se.

Preuzmite formular:Novinarska skola 2018 formular SRB.doc

Prijave poslati na e-mail adresu [email protected] (Subject: BEOGRAD), najkasnije do 30. juna 2018.

N1

About The Author