OTVOREN POZIV ZA NOVI TRENING IZ IZGRADNJE MIRA ZA STUDENTE IZ BIH

Centar za nenasilnu akciju (CNA) Sarajevo/Beograd organizira trening izgradnje mira za studente/ice iz Bosne i Hercegovine koji će se održati od 22. 02. 2019 – 28. 02. 2019. u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Na radionicama će se aktivno baviti složenim temama s intenzivnom komunikacijom, razmjenom mišljenja, međusobnom kritikom, spremnosti na samokritiku, dijalogom sa neistomišljenicima i preispitivanje […]

OTVOREN POZIV ZA NOVI TRENING IZ IZGRADNJE MIRA ZA STUDENTE IZ BIH

Centar za nenasilnu akciju (CNA) Sarajevo/Beograd organizira trening izgradnje mira za studente/ice iz Bosne i Hercegovine koji će se održati od 22. 02. 2019 – 28. 02. 2019. u Mostaru, Bosna i Hercegovina.

Na radionicama će se aktivno baviti složenim temama s intenzivnom komunikacijom, razmjenom mišljenja, međusobnom kritikom, spremnosti na samokritiku, dijalogom sa neistomišljenicima i preispitivanje vlastitih uvida i stavova.

Za sve studente i studentice iz Bosne i Hercegovine (uključujući i studente/ce iz BiH koji studiraju van BiH) ovaj trening predstavlja priliku da oni kao dio studentske populacije prepoznaju u sebi odgovornost za društveno djelovanje, kroz zajednički susret i rad na temama koje se tiču prošlosti i budućnosti poslijeratnog  društva, te međusobne razmjene i refleksije učesnika.

Više informacija pronađite na linku.

About The Author