Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi na predsjedničkim izborima

Glumac i producent je odgovorio tweetom nakon što je američki predsjednik rekao da je neduhoviti ‘lažnjak’ i ‘čudak’

Cohen ponudio Trumpu ulogu ako izgubi na predsjedničkim izborima

Ako predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, glumac i producent Sacha Baron Cohen mu nudi poslovnu priliku.

Nakon što je Trump tog engleskog komičara prozvao neduhovitim “lažnjakom“ i “čudakom“, komentirajući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Cohen mu se direktno obratio na Twitteru.

– Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata. Priznajem, ni Ti meni nisi smiješan. No, cijeli svijet Ti se ipak smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a Tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. januara. Razgovarajmo! – napisao je on.

U novom nastavku Borata žrtva je postao Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani.

U filmu je ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u hlačama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu kćer, konzervativnu televizijsku novinarku.

Potom u sobu utrčava Borat i Giulianiju govori: “Ona ima 15 godina. Prestara je za vas”.

Giuliani je odbacio tvrdnje da je gurao ruke u hlače, napisavši na Twitteru da si je namještao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.

Novinari su u petak pitali Trumpa je li zabrinut zbog sigurnosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska kći Maria Bakalova ulazi u Bijelu kuću i razgovara s Donaldom Trumpom mlađim.

– Ne znam šta se dogodilo… No, prije puno godina Baron Cohen je pokušao prevariti i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovjek je lažnjak i nije mi duhovit. Za mene je on čudak – kazao je.

Izvor: Al Jazeera

About The Author