ZAHVALNOST

“Nezavisnom sudstvu je trebalo godinu i po dana da privoli ministra policije da se pojavi u sudnici, dve godine da donese osuđujuću presudu protiv Vesne Pešić i Peščanika, a onda nam je naložilo da za nedelju dana sakupimo preko 250.000 dinara i platimo kaznu za rušenje ugleda, časti i dostojanstva ministra policije. Čitaocima Peščanika je […]

ZAHVALNOST
Design: Slavisa Savic

“Nezavisnom sudstvu je trebalo godinu i po dana da privoli ministra policije da se pojavi u sudnici, dve godine da donese osuđujuću presudu protiv Vesne Pešić i Peščanika, a onda nam je naložilo da za nedelju dana sakupimo preko 250.000 dinara i platimo kaznu za rušenje ugleda, časti i dostojanstva ministra policije.

Čitaocima Peščanika je bilo dovoljno 48 sati da pošalju preko 320.000 dinara i pomognu nam da usrećimo dr Stefanovića i dodatno učvrstimo njegovu veru u nezavisnost srpskog pravosuđa.

Hvala vam što ste se odazvali našem apelu i svojom reakcijom potvrdili da nećete dozvoliti da ućutkaju Peščanik, makar ne na ovaj način i ne ovakvi ljudi.

Višak novca ćemo upotrebiti za dalje podnošenje žalbi. Srbija do Strazbura!

Hvala vam, dragi naši. Najbolji ste.”

peščanik.net

About The Author