TJEDNI NEWSLETTER NEW YORK TIMES-A ŠALJE SAMO POZITIVNE VIJESTI

New York Times je pokrenuo novi newsletter koji izdvaja samo pozitivne priče i jednom tjedno ih šalje svojim pretplatnicima. Ideja je to, kako se objašnjava, koja dolazi zbog toga što se pozitivne priče izgube u moru negativnih, sivih vijesti i sadržaja u dnevnoj produkciji. Svakog petka newsletter donosi „lakše“ priče u odnosu na teške teme a urednici […]

TJEDNI NEWSLETTER NEW YORK TIMES-A ŠALJE SAMO POZITIVNE VIJESTI

New York Times je pokrenuo novi newsletter koji izdvaja samo pozitivne priče i jednom tjedno ih šalje svojim pretplatnicima. Ideja je to, kako se objašnjava, koja dolazi zbog toga što se pozitivne priče izgube u moru negativnih, sivih vijesti i sadržaja u dnevnoj produkciji.

Svakog petka newsletter donosi „lakše“ priče u odnosu na teške teme a urednici se trude da sadržaj bude interesantan čitateljima neovisno od toga iz kojeg dijela svijeta dolaze.

-Naši čitatelji su većinom tražili priče sa fokusom na ljude koji se tiču svakodnevnih heroja, ljubaznosti i altruizma, kao i priče o dostignućima u medicini, znanosti i okolišu, rekla je urednica newslettera, Des Shoe.

Iskustva New York Timesa su da ljudi reagiraju na pozitivne priče, dijele newsletter sa prijateljima i šalju svoje priče redakciji. Neki su čitatelji čak tražili da dobijaju pozitivne vijesti svakog dana.

Pretplatiti se možete ovdje.

hnd.hr

About The Author