PREDAVANJE NENADA PEJIĆA NA FPN: Novinarstvo nije nevino

“Novinarstvo nije nevino”, tema je predavanja dugogodišnjeg novinara Nenada Pejića koje organizuju Mediacentar Sarajevo i Fakultet političkih nauka u Sarajevu u okviru edukativnog projekta “Media Academy” i predmeta “Radijsko novinarstvo”. Nenad Pejić je potpredsjednik i glavni i odgovorni urednik Radija Slobodna Evropa. Dugogodišnji je TV novinar, autor je knjige “Isključi TV i otvori oči” i nekadašnji […]

PREDAVANJE NENADA PEJIĆA NA FPN: Novinarstvo nije nevino

“Novinarstvo nije nevino”, tema je predavanja dugogodišnjeg novinara Nenada Pejića koje organizuju Mediacentar Sarajevo i Fakultet političkih nauka u Sarajevu u okviru edukativnog projekta “Media Academy” i predmeta “Radijsko novinarstvo”.

Nenad Pejić je potpredsjednik i glavni i odgovorni urednik Radija Slobodna Evropa. Dugogodišnji je TV novinar, autor je knjige “Isključi TV i otvori oči” i nekadašnji glavni i odgovorni urednik TV Sarajevo.

U okviru “Media Academy”, edukativnog projekta Mediacentra Sarajevo, sa studentima novinarstva i novinarima Pejić će podijeliti svoja profesionalna iskustva, pokazati kako se na greškama može učiti i koje su to najvažnije lekcije koje je naučio u novinarstvu.

Studenti novinarstva kao i novinari iz redakcija bh. medija su dobrodošli na Fakultet političkih nauka u Sarajevu u srijedu, 12. decembra 2018. u 15:00h. (Sala N1/1)

About The Author