POČEO UPIS U 42. GENERACIJU NOVINARSKE ŠKOLE

Novinarska škola Udruženja novinara Srbije upisuje 42. generaciju polaznika, a predavanja počinju u oktobru. “Kroz našu školu prošlo je više od 800 mladih ljudi, mahom studenata, koji su želeli da makar i na kratko uđu u svet novinarstva. U Novinarskoj školi UNS-a polaznici uče da pišu vesti, izveštaje, reportaže, prave medijske fotografije, snimaju radio i […]

POČEO UPIS U 42. GENERACIJU NOVINARSKE ŠKOLE

Novinarska škola Udruženja novinara Srbije upisuje 42. generaciju polaznika, a predavanja počinju u oktobru.

“Kroz našu školu prošlo je više od 800 mladih ljudi, mahom studenata, koji su želeli da makar i na kratko uđu u svet novinarstva.

U Novinarskoj školi UNS-a polaznici uče da pišu vesti, izveštaje, reportaže, prave medijske fotografije, snimaju radio i TV priloge.

Od iskusnih novinara i urednika uče pravila intervjuisanja, javnog nastupa, profesionalnog postupanja i etičkim zahtevima kojih su novinari dužni da se pridržavaju. Naše polaznike učimo da prepoznaju spin i PR vesti, bezbednom korišćeju interneta i neophodnih alata za pronalaženje i proveru podataka na internetu.

Predavanja se održavaju subotom i nedeljom, ukupno tri meseca, a nakon toga sledi stručna praksa u redakciji u trajanju do četiri nedelje.

Ukoliko niste iz Beograda školu možete pohađati i iz svog doma, na daljinu. Predavanja su interaktivna i prilagođena polaznicima koji prate i učestvuju onlajn.

Školarina iznosi 43.000 dinara za polaznike koji školu pohađaju u učionici, dok je i dalje po promotivnoj ceni od 39.000 dinara za polaznike koji nastavu pohađaju na daljinu.

Nastavni materijal obezbeđuje Škola.

Prijavu za pohađanje Novinarske škole UNS-a u 40. generaciji možete poslati na [email protected]. Časovi počinju u oktobru.”

cenzolovka.rs

About The Author