KLUB NOVINARA BANJA LUKA: Nedopustiva izjava Milorada Dodika

Klub novinara Banjaluka oštro osuđuje i smatra nedopustivom i neprimjerenom izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u kojoj je označio Suzanu Rađen Todorić i Željka Raljića kao “dva važna novinara BN televizije koji su proveli nekoliko dana na obuci kod nekih struktura u Londonu”, saopćeno je iz Kluba novinara Banjaluka. Klub osuđuje i Dodikovu izjavu […]

KLUB NOVINARA BANJA LUKA: Nedopustiva izjava Milorada Dodika

Klub novinara Banjaluka oštro osuđuje i smatra nedopustivom i neprimjerenom izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u kojoj je označio Suzanu Rađen Todorić i Željka Raljića kao “dva važna novinara BN televizije koji su proveli nekoliko dana na obuci kod nekih struktura u Londonu”, saopćeno je iz Kluba novinara Banjaluka.

Klub osuđuje i Dodikovu izjavu u kojoj stoji da “BN radi protiv interesa RS”.

”Ovakvim izjavama predsjednik Republike Srpske ponovo ugrožava novinarsko pravo na rad i bezbjednost samih novinara. Podsjećamo predsjednika Republike Srpske da pravnim putem riješi sve nesuglasice sa novinarima ili medijskim kućama ukoliko smatra da pripadnici sedme sile ne obavljaju profesionalno i etički svoj posao. Ukoliko je predsjednik RS ugrožen novinarskim izvještavanjem, neka to prepusti nadležnim institucijama”, saopćeno je.

N1

About The Author