FOTO TRENING ZA MLADE NOVINARE I STUDENTE NOVINARSTVA

Asocijacija medija i DW Akademija pozivaju mlade novinare i studente novinarstva da se prijave na petodnevni foto trening, koji će se održati od 21. do 25. maja u Beogradu. Trening obuhvaĆa obuku o osnovnim elementima profesionalne fotografije (kadriranje, izrada, oprema, obrada fotografije, distribucija, upotreba aplikacija, izrada video sadržaja na bazi fotografija……), upoznavanje sa etičkim principima i […]

FOTO TRENING ZA MLADE NOVINARE I STUDENTE NOVINARSTVA

Asocijacija medija i DW Akademija pozivaju mlade novinare i studente novinarstva da se prijave na petodnevni foto trening, koji će se održati od 21. do 25. maja u Beogradu.

Trening obuhvaĆa obuku o osnovnim elementima profesionalne fotografije (kadriranje, izrada, oprema, obrada fotografije, distribucija, upotreba aplikacija, izrada video sadržaja na bazi fotografija……), upoznavanje sa etičkim principima i odgovornosti prema sadržaju, i osnove autorstva i medijske pismenosti. Trening se sastoji od predavanja i vJežbi u enterijeru i eksterijeru. Grupa će imati 15 polaznika, sa jednim vodećim predavačem – mentorom, i više gostujućih predavača iz različitih oblasti.

Na kraju treninga, za učesnike će biti raspisan nagradni konkurs na temu “Mladi u pokretu”, a svi polaznici će dobiti mogućnost da učesTvuju na forumu “Brave Media” (u organizaciji DW Akademije i Misije OEBS), koji se održava krajem oktobra 2018.

Prijavu (sa nekoliko biografskih redova i kontakt podacima) možete poslati na adresu [email protected], do 8.maja 2018.

cenzolovka.rs

About The Author